Katicák álarcosbálja – Társasjáték

Katicák álarcosbálja – Társasjáték

Gyorsan öltözzünk át a jelmezünkbe, és már mehetünk is a jelmezbálba!
Kooperációs játék „varázslatos” mágneses erőkkel 2 vagy több „katica” számára, 4 éves kortól.

Többszörösen díjnyertes társas! Az év legjobb játékáak választották 2002-ben Németországban, Svájcban. A bécsi játékkiállításon 2 évbe is nívódíjat nyert.

A történet: A katicabogarak szokásos éves maszkabáljukat szervezik. Eldöntötték, hogy idén mindenki különböző színű pöttyöket visel majd. Mivel minden katicabogár más-más színű pöttyöt visel, egymás között akarnak pöttyöket cserélni. Azonban csak akkor cserélhetnek, ha a másik katicabogár „vonzódik” a felkínált színhez. Nincs sok vesztegetnivaló idejük, mert a hangyák is megneszelték a készülődést, és úton vannak, hogy megegyék a finom ételeket! Jaj, de kellemetlen! Reméljük, a katicabogarak felöltöznek, mielőtt a mohó hangyák odaérnek a bálba!

A társasjáték festett fából készült 2 vagy annál több játékos számára. A katicák álarcosbálra készülnek. Elhatározták, hogy pöttyöt cserélnek egymással. Hogy ki kivel cserél pöttyöt, az határozza meg, hogy a katicákban lévő mágnesek vonzzák vagy taszítják egymást. Mindig az a katica indul útnak, akire a nyíl mutat. Útja során pöttyöt cserél a vonzó katicákkal és ha megszerezte mind az 5 pöttyöt, célba ér. Ha azonban taszító katicával találkozik, vissza kell mennie a kiinduló ponthoz.

Kattintson a képre, és tekintse meg a társasjátékról készült többi képet is!

8 771 Ft

6 906 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten

Cikkszám: 1033859 Kategória:

További információk

Kiadó