Ötkarikás szakácskönyv

Ötkarikás szakácskönyv

“(…) Könyvünk arra kereste a választ, vajon mit esznek a bajnokok? Tudnak-e főzni, mi a specialitásuk, mit szeretnek és mit nem. Hogyan birkóznak meg a külföldi konyhák különlegességeivel a hetekig tartó edzőtáborok alkalmával. Hogyan képesek, ha kell napok alatt öt-hat kilótól megszabadulni, miközben komoly energiákat mozgósítanak. Mennyire tartják a felkészülés részének az étkezést, azt, hogy mikor és főleg mi kerül az asztalra. Változtak-e, és ha igen, miben étkezési szokásaik aktív pályafutásuk befejezésével. A megkeresettek között van fiatal és fiatalos, szinte valamennyi olimpiai sportág képviseletében.
A válaszok – mint ahogy az általuk kedvencként megjelölt ételek is – színesek és változatosak. Édesek és sósak, egyszerűek és bonyolultak. Elkészítésükhöz az alapanyagokon kívül kell egy kis ötlet, kreativitás, találékonyság, kísérletező kedv, néha tapasztalat és rutin. Mint magához az élethez. És természetesen itt is az a cél, hogy rajtunk kívül mások is élvezettel fogyasszák mindazt, amit szívünkből készítettünk. És ha lehet, minél többen.
Próbálják ki bátran a recepteket, mert ha sok munkával és kitartással jár is, jó érzés bajnoknak lenni a pályán és a konyhában egyaránt.” (W. Csoma Éva)

Akció!

2 900 Ft 2 465 Ft

2 348 Ft (ÁFA nélkül)

1 készleten

Cikkszám: 1025310 Kategória:

További információk

Szerző

Oldalszám

Kiadás éve

ISBN

Kiadó